Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@16:36:17 GMT

امشب شاهد هلال آخر ماه ذی‌القعده باشید

تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۴۴۹۵۴

امشب شاهد هلال آخر ماه ذی‌القعده باشید

کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان گفت: قبل از تکمیل شدن فازهای ماه و رسیدن ماه به موقعیت مقارنه خورشیدی، هلال کاهنده ماه سه‌شنبه –هفتم تیر- لحظاتی قبل از طلوع خورشید قابل رصد است.

فاطمه فخرایی فرد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: سیاره آبی رنگ نپتون این شب‌ها حدود نیمه شب طلوع می‌کند و از سه شنبه –هفتم تیرماه- حرکت رو به عقب خود را از دید زمینی‌ها آغاز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حرکت برای ناظران باستان شناخته شده بود و آنها را نگران می‌کرد، زیرا آنها نمی‌توانستند این حرکت را با تصوراتشان از حرکت سیارات در مدارهای بیضی شکل رو به جلو تطبیق دهند. حرکت برگشتی ناشی از حرکت زمین به دور خورشید و چشم‌انداز زمینی‌ها از این سیارات است.

وی افزود: نپتون هشتمین سیاره نسبت به خورشید است و اولین سیاره‌ای است که وجودش قبل از رؤیت، با تلسکوپ در ۲۳ سپتامبر ۱۸۴۶، با محاسبات ریاضی پیش‌بینی شد. این سیاره از مختصات رصدخانه لارستان، در آسمان سپیده‌دم قابل مشاهده خواهد بود. سیاره نپتون ساعت ۰۰:۴۴ طلوع می‌کند و حوالی ساعت ۰۴:۵۱ در ارتفاع ۴۹ درجه از افق جنوب شرقی غیر قابل رصد می‌شود. سیاره نپتون طی هفته‌های بعدی، هر شب چهار دقیقه زودتر به بالاترین نقطه خود در آسمان می‌رسد و با نزدیک شدن به مقابله، به تدریج در آسمان عصر قابل مشاهده می‌شود. نپتون در این شب‌ها در صورت فلکی حوت قرار دارد و با قدر ۷.۹ به کمک یک تلسکوپ قابل مشاهده است.

هلال آخر ماه ذی‌القعده

کارشناس تیم علمی رصدخانه لارستان اضافه کرد: قبل از تکمیل شدن فازهای ماه و رسیدن ماه به موقعیت مقارنه خورشیدی، هلال کاهنده ماه سه‌شنبه –هفتم تیر- لحظاتی قبل از طلوع خورشید قابل رصد است. بهترین زمان رؤیت هلال آخر ماه ذی‌القعده، ساعت ۰۵:۱۰ است. لحظاتی قبل از طلوع آفتاب، هلال ماه ۲۸ روز و ۱۳ ساعته در موقعیت صورت فلکی جوزا با ابزار اپتیکی قابل مشاهده است، درخشندگی این هلال حدود یک درصد است. ماه ساعت ۰۴:۵۶ طلوع می‌کند، طلوع خورشید نیز ساعت ۰۵:۵۰ است.

ماه در حضیض خورشیدی

وی تصریح کرد: سه‌شنبه –هفتم تیرماه- ساعت ۲۳:۲۷، ماه در نزدیک‌ترین فاصله خود نسبت به خورشید یا حضیض خورشیدی در صورت فلکی جوزا قرار می‌گیرد. در این لحظه، زمین در فاصله 1.0166 AU از خورشید و ماه در فاصله 1.0139 AU از خورشید قرار می‌گیرد. این پدیده زمانی اتفاق می‌افتد که ماه در مدارش بین خورشید و زمین قرار می‌گیرد، یعنی تقریباً همزمان با ماه نو. فاصله بین زمین و ماه 0.0027 AU (406 هزار کیلومتر) خواهد بود. ماه ۲۹ روزه در این شب غیر قابل رصد است.

کد خبر 584513

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نجوم رویداد نجومی رویدادهای نجومی پدیده نجومی رویداد نجوم عکاسی نجومی پدیده های نجومی پدیده نجومی امروز رویداد نجومی امشب قیمت دلار امشب آسمان امشب ایران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قابل مشاهده قابل رصد سه شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۴۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟

بیت‌کوین، بزرگترین ارز دیجیتال جهان، نشانه‌هایی از حرکت به سمت مرز ۶۰ هزار دلار را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، شاخص‌های بازار شرایط بالقوه فروش بیش از حد را نشان می‌دهند که باعث ایجاد بحث در بین علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال می‌شود. «جان دو»، تحلیلگر معروف رمزارز می‌گوید: «بازار برای روند صعودی آماده و بیت‌کوین پیشرو است».

قیمت بیت‌کوین در مسیر صعودی ثابتی قرار گرفته و شاخص‌های بازار حاکی از شرایط بالقوه اشباع فروش است که اغلب نشانه روند صعودی است، زیرا مشخص می‌کند که دارایی کمتر ارزش‌گذاری شده و به زودی ممکن است افزایش قیمت را تجربه کند. پویایی بازار فعلی این غول رمزنگاری یادآور رالی اواخر سال ۲۰۲۰ است که شاهد افزایش سرسام‌آور قیمت آن به بالاترین حد خود بودیم.

به نقل از کریپتو، شاخص‌های بازار ابزارهایی هستند که توسط معامله‌گران و سرمایه‌گذاران برای پیش‌بینی تغییرات قیمت در آینده استفاده می‌شوند. در این زمینه، شاخص قدرت نسبی (RSI)، شاخص حرکتی محبوب، نشانه‌هایی از شرایط بالقوه اشباع فروش بیت‌کوین را نشان می‌دهد و در حال حاضر حدود ۳۰ است که به‌طور کلی آستانه فروش بیش از حد در نظر گرفته می‌شود و می‌تواند نشان دهد که بیت‌کوین در قیمت فعلی‌اش کمتر ارزش‌گذاری شده و ممکن است به دلیل افزایش قیمت باشد.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۱ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۰۸  درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۵۲ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۱ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۳.۶ میلیارد دلار است که ۱۷.۱۷ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۹۴ میلیارد دلار است که  ۹.۳۳ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۵۸.۳ میلیارد دلار است که ۹۱.۶۶ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۸:۱۷ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۲ هزار و ۵۷۳.۸۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۲۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۹۷ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۰۱۷.۸۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۴۴  درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۴۸ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۱۲ درصد افزایش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۸۴.۴۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۲.۳۲  درصد افزایش

۵-  سولانا

قیمت: ۱۴۷.۴۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۵۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۲۶ درصد افزایش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد افزایش

۷-  ریپل

قیمت: ۰.۵۲۲۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۹۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۳.۷۹ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۵۰۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۳.۴۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۳.۷۹ درصد افزایش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۸۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۱۴.۸۶ درصد افزایش

۱۰-  کاردانو

قیمت: ۰.۴۴۲۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۰.۰۱ درصد افزایش

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قسمت اول «مهربان» امشب ساعت ۱۹ از خبرگزاری مهر منتشر می‌شود.
  • تازه‌ترین نظریه توطئه: ما دو خورشید داریم که دومی پشت اولی پنهان شده!
  • جیمزوب: حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
  • حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • ابداع نسل جدید ربات‌های نرم با توانایی خم شدن و خزیدن
  • کشف پاسخ جدیدی برای معمای دیرین یک سیاره جهنمی!
  • بارش شهابی ղ-Lyrid 2024 را از دست ندهید
  • شاخص کل بورس به روند صعودی باز خواهد گشت؟ + فیلم
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد