Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از طلوع نیوز، همزمان با تعطیلی بیش از یکصدو پنجاه رسانه در افغانستان، خبرنگاران می‌گویند که در یک ماه گذشته دسترسی آنان به اطلاعات نیز محدود شده است.

کمبود منابع مالی رسانه‌های افغانستان یکی از دلایل بیکاری و خروج خبرنگاران با تجربه از این کشور است.

بر اساس گزارش طلوع نیوز، در یک ماه گذشته فعالیت ۱۵۳ رسانه دیداری، شنیداری، چاپی و رسانه‌های آنلاین در افغانستان متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه اندازی شبکه‌های رادیویی، تلویزیونی، روزنامه‌ها و رسانه‌های آنلاین یکی از دستاوردهای دو دهه گذشته افغانستان به حساب می‌آید، اما تنها در یک ماه گذشته فعالیت دهها رسانه به دلایل گوناگون به ویژه کمبود بودجه متوقف شده است.

عبدالسلام زاهد مسوول رادیو بست در  این باره گفت: پیش از این ما از موسسات و حکومت پروژه می‌گرفتیم و از بازار نیز تبلیغات دریافت می‌کردیم اما اکنون اوضاع اقتصادی بسیار خراب است.

بسم الله وطن دوست خبرنگار افغان نیز تصریح کرد: رسانه‌ها به تبلیغات وابسته هستند و اکنون تبلیعات نیست. وقتی تبلیغات نباشد، طبیعی است که وضعیت مالی رسانه‌ها تضعیف می‌شود.

زین الله استانکزی خبرنگار افغان گفت: وضعیت رسانه‌ها خوب نیست و یکی از علت‌های آن این است که خبرنگاران حرفه ای کشور را ترک کرده‌اند.

گزارش‌ تعطیلی رسانه‌ها و محدود شدن دسترسی به اطلاعات در حالی مطرح می شود که وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان می‌گوید که هیچ محدویت بر رسانه‌های آزاد وضع نشده و این رسانه‌ها می‌توانند به فعالیت‌ خود ادامه دهند.

ذبیح الله مجاهد معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان گفت: در ولایات مشکلات جزئی وجود دارد و ما تلاش داریم آن را حل کنیم. ما به رسانه‌های آزاد اجازه فعالیت داده‌ایم ما درک می‌کنیم که بعضی خودسانسوری‌ها هم وجود دارد.

برچسب‌ها افغانستان طالبان رسانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان طالبان رسانه افغانستان طالبان رسانه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد ماجد، کمیسر سازمان جهانی تبلیغات در ایران گفت: این رویداد با نام «فارِس ابراهیم ابوحمد» به عنوان یکی از بزرگترین نسل آفرینان رسانه و تبلیغات در قرن بیستم، نام گذاری شده است. 

ماجد ادامه داد: جایزه «فارِس» در حوزه‌ مسئولیت اجتماعی و پرورش ستارگان آینده، بر معرفی افرادی تمرکز دارد که برای تعالی نسل بعدی و تمهید شرایط رشد استعدادهای جوان نقش ویژه‌ای ایفا کرده‌اند.

 کمیسر IAA در ایران افزود: این رویداد روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت از ساعت ۱۴ تا ۱۸ در استیج اینوتکس و با حضور و سخنرانی اساتید برجسته‌ و چهره‌های شاخصی از کشورهای هلند، استرالیا، روسیه، چین، ترکیه، مالزی، لبنان و شماری از اعضای هیئت مدیره سازمان جهانی تبلیغات (IAA) برگزار می‌شود.

ماجد در ادامه با اشاره به سایر برنامه‌های سازمان جهانی تبلیغات در نمایشگاه اینوتکس گفت: به مناسبت ۵۰ سالگی حضور ایران در سازمان جهانی تبلیغات، اعضا و فعالان حوزه رسانه و ارتباطات بازار در سومین روز از برگزاری نمایشگاه اینوتکس گردهم می‌آیند تا به بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های این سازمان بپردازند.

وی تصریح کرد: نشست پنجاه سالگی سازمان جهانی تبلیغات (IAA) در ایران، علاوه بر استفاده از تجربیات اساتید و خبرگان بین‌المللی این حوزه، به بررسی شرایط و زمینه‌های رشد و پیشرفت نسل آینده از منظر اندیشمندان ایرانی می‌پردازد. 

ماجد ادامه داد: سازمان جهانی تبلیغات به عنوان نهاد بین المللی حوزه ارتباطات و بازار (MARCOM) از سال ۱۹۳۸ (۷ سال قبل از شکل گیری سازمان ملل متحد) به استانداردگذاری، نظم گ‌دهی، طراحی رگولاتوری و سلف رگولاتوری‌ها، آموزش، انتقال فناوری و تکثیر و انتقال دانش در عرصه بین‌المللی می‌پردازد و امروز با بیش از ۸۶ عضو جهانی، از بالاترین سطح تأثیرگذاری در بین متخصصان و جوانان حوزه رسانه، مارکتینگ، تبلیغات و توسعه بازار برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، «فارس ابوحمد» نیز که طی پنج دهه فعالیت حرفه‌ای در  سازمان جهانی تبلیغات (IAA)، چهار دوره قائم‌مقام و سه دوره پرزیدنت و دبیرکل این سازمان بوده است، به عنوان موثرترین حامی رشد و تعالی جوانان کشورهای کم‌برخوردار شناخته شده و بسیاری از بزرگان تبلیغات و رسانه در کشورهای آسیایی و اروپایی در زمره شاگردان او هستند.

 اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۵۰ مجموعه شرکت‌کننده و ۲۰ رویداد و بخش جانبی‌ خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کم کاری رسانه در تبلیغات جوانی جمعیت
  • صبح فردا، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • چالش اصلی اسرائیل با حزب الله لبنان چیست؟
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان